Брехнею по згарищах і трупах

Як відбілюють московитських терористів
Така неймовірна, страшенна біда розігралася на Луганщині, на додачу до того, що принесли ці істеричні вигуки «Путін – пріді, пАрядок навелі!», а також вступ регулярних військових окупаційних підрозділів під маскою буцімто органів мгб бойовиків, на наші віковічні території. Пограбовано, знищено весь східний край України. Кращі підприємства зметені вогнем і мечем, їхні верстати й обладнання вивезені до ерефії. Тепер терористи все зачищають до кінця, затирають сліди злочинів – на загарбаних і наших територіях спалюють усе, що горить.
Палають ліси і населені пункти Луганщини. Рятуючи людей, поліція пустила мікроавтобус, щоб підібрати живих у цьому пеклі. Люди з полум’я вискакують з котами, собаками, пожитками. Бабка проситься з цапком. «Пустіть, бо згорить…»

Фото представлене прес-центром ООС

Обізвався верховний головнокумандувач, насередині тій матері. Підкотивши очі під стелю, наче в тумані, заявляє, що він не пов’язує виникнення пожеж із обстрілами луганських бойовиків українських територій. Каже про це, знаходячись у Рівному

А добу тому, у Станично-Луганській райдержадміністрації з посиланням на місцевих жителів повідомили, що незаконні формування Росії на Донбасі здійснили обстріл лісового масиву, в результаті чого виникли нові осередки пожежі. Глава держави сьогодні, із рівного, фактично спростовує цей факт. Мовляв, це брехня.

Далі. У штабі ООС заявили, що військові ЗСУ та рятувальники ДСНС сьогодні продовжують локалізувати пожежі, "спричинені напередодні ворожими збройними провокаціями із застосуванням трасуючих куль". Три останніх слова хочу підкреслити особливо! Це пряма мова керівництва оборони регіону. Наш маленький Сталін, надувається, корчить губу і ще раз каже, що й це, мовляв, не відповідає дійсності.
Нарешті, найдраматичніше з цього регіону: у результаті обстрілів терористів, страхітливих пожеж, які виникли від пострілів трасуючими кулями, при захисті і порятунку свого бідняцького майна уже загинуло ДЕВ’ЯТЕРО (!) громадян України. А ось цей, як мені видається, з огляду на те, що він плете з державного амвона, не сповна адекватний чоловік, м’яко кажучи, пояснює: це, мовляв, х*йня. Ось його пряма мова щодо нинішньої ситуації на Луганщині: «… ми навчилися справлятися з усіма пожежами дуже швидко, не втрачаючи людей...»
Девять загиблих насправді, а воно стверджує, що Україна людей на пожежах, які, мовляв, виникли самі по собі (ви чули таке!), не втрачає. Якесь безумство!

Де ви, герої партизани? Чому мовчиш, пригноблений український народе, коли триває жахливе, бузувірське виправдання агресії московитів проти України, відверте знищення наших людей, територій і помешкань, наших багатств? Скільки ще триватиме це безумство?

Олександр Горобець, письменник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Сигнал з Америки через пів століття

понеділок, 15 квітень 2024, 17:03

Сокровенне. Я давно-давно, ледве не все доросле, свідоме своє життя чекав цього дня. Бо не буває ж таке: зналися люди, симпатизували одне одному, розвело їх життя — і назавжди. Якщо ми, слава Богу, і живі, і здорові! Сучасне, як я вважаю фото пані Тама...

Кінець жлобству за державний кошт

вівторок, 9 квітень 2024, 7:45

Відверто. Ось і все, можна впевнено вважати 30 березня 2024 року в Україні завершилася ера газетно-паперового буму. Коли газетою, її публікацією, можна було, як недвозначно казали, вбити і людину, і муху. Саме цієї березневої суботи завершився випуск ...