А Ріхард Вагнер ні в чому і не винен...

Готуючи провакацію, московити всю вину скинули на СБУ

Ось уже понад тиждень Московію і Білорусь потрясає скандал: хто підкинув отруйну змію під двері спальні Лукашенка? Як могло статися, що за чотири кілометри від Мінська, в тихому і затишному санаторії причаїлося 33 відбірних убивці приватної російської військової компанії «Вагнер», яка працює в ролі горлорізів на просторах всього світу. Вони носять однострої типу «мілітарі», на рукавах, під зубатим черепом з автоматом навхрест, виділяється пришелепуватий напис: «Наш бизнес смерть и бизнес идет хорошо».

Їх бацькове КГБ пов’язало 29 липня ц.р. і стало розгадувати ребус: що ж роблять наймані згубники і душогубці в білоруському санаторії?
Які лише версії не висовувались. Самі ж допитані, пояснюючи свою диковинну присутність зі зброєю поблизу столиці сусідньої держави, де 9 серпня ц.р. мають відбутися президентські вибори, чого лише не плели. Що летіли в Стамбул, не встигли на рейс, добиралися в Сірію, Венесуелу, кудись там в Африку. Навіть показували квитки на давно прострочений політ, котрі, звісно ж, мали, як спосіб прикриття певної операції. Висовувалась ідея, що це банда, котра мала влаштувати різню під час виборів, спровокувавши в Білорусі бойню. Аж поки Лукашенку пошепки не сказали, що цілком можливо, це він мав виконувати роль афганського Аміна, якого кремлівські бойовики понад сорок років тому завалили в його ж палаці, і оком не змигнувши, міняючи владу в державі. Сценарій, мовляв, мав повторитись. І колишній директор радгоспу злякався. Став запитувати в росіян: як це все пояснити?
Брехливі московити почали навідріз відмовлятися від того, що вони будь-що знають про приватну військову кампанію (ПВК) «Вагнер», що це не їхні люди попалися в руки білоруського КГБ. Хоча не далі, як півроку тому американські військові у Сирії відправили на той світ цілу команду «вагнерівців», які намагалися захопити нафтове родовище. Тоді в Москві текли ріки сліз якраз по "вагнерівцям"...

Так білоруси ув'язнювали убивць московитської команди "Вагнера"

Пан Лукашенко звернувся і до керівництва України з питанням: чи не знають у Києві, хто ці воєнізовані люди, які причаїлися зі зброєю в руках під мінським столичним санаторієм? За допомоги отриманих списків затриманих, в СБУ дуже швидко встановили, що основна частина «вагнерівців» - люди, які брали активну участь у бойових операціях проти ЗСУ на окупованих РФ територіях Східного Донбасу. Частина з них була зареєстрована на відомому сайті «Миротворець», котрий інформує про окупантів, які воюють проти нашої Незалежності. Українська сторона запропонувала передати їй колишніх бойовиків, котрі добряче «наслідили» в кривавих розборках в ОРДЛО і повинні предстати перед українським судом.
Аж тут О. Лукашенку зателефонував особисто В. Путін. Кажуть, що це була тривала і непроста розмова. Путлєр, образно кажучи, персонально ловив змію у спальні білоруського вождя, переконуючи його в тому, що всі ігри головорізів ПВК, - буцімто, абсолютно безвинні ігри. А бойовиків, начебто, заманили під Мінськ прокляті українці. Мовляв, це операція СБУ, котра вирішила... посварити росіян і білорусів...
Як було повірити в подібне О. Лукашенку, котрий не далі, як 4 серпня ц.р., зібрав в одному залі 2,5 тисячі керівників різних рівнів Білорусі, хвацько підсмикуючи диктаторські вусики, ледве не своїм голосом кричав:
- … це дуже небезпечний і сильний сигнал нам. І все це брехня - про Стамбул, про Венесуелу, про Африку і Лівію. Це все обман. Ці люди (вони дали свідчення) були спрямовані спеціально до Білорусі, команда була чекати ".
Ще нижче висловився так:
"Я поганим, можу бути, географом, але... чого, скажіть, в Африку летіти через північний полюс? Адже запросто ж можна було з Новоросійська, з Криму, в кінці-кінців. Махнув - і там, в Стамбулі. Чого через Білорусь? А ще модніше в Лівію або ще кудись. Не слухайте ці брехні! Ця неправда нікому не треба. Ми маємо свою країну, країна має закони. Кому як не нашим рідним братам росіянам і керівництву не знати ці закони. Знають, але… "
Одначе, маленький і плюгавий тиран усе-таки переконав дебелого диктатора в тому, що придумала заїзд команди убивць ПВК "Вагнер" у Білорусь напередодні виборів саме київська СБУ. З метою провокації проти Росії і Білорусі.
Відтак, учора всі кремлівські пропагандистські ЗМІ, немовби по команді накинулися на Україну. Це, мовляв, вона, її спецслужби заманила «вагнеровців» під Мінськ, влаштували їм там ліжбище. І показали на Москву. Мовляв, вона готує силовим методом зміщення "бацьки". Переляканий Лукашенко все і всіх постаивв на ноги...
Хтось може повірити в цю маячню? Як усе це недолуго зверстано, склеєно, просто таки дурновато виглядає, можна наочно переконатися, подивившись запис вечірнього випуску новин від 7 серпня ц.р. на телеканалі «Россия 1». Звертаю особливу увагу на два епізоди, які начебто мали б доводити, що документи "прикриття" готувалися в Україні. А вони якраз кричуще спростовують доводи московітів. Ось аргументи.
«Вести» стверджують, що бланк відрядження якогось там бойовика виготовлено в Україні, позаяк внизу друкарським шрифтом набрано слова «Розпис». Диктор стверджує: «Это не русское слово, в русской речи там стояло бы «Подпись». Оно украинское…»
Ей, безтолкові слов’яни! Не плетіть дурниць. В українській мові, у тому числі і в діловій стилістиці слова «Розпис» ніколи не було і не має. У нас на тому місці стояло б слово – «Підпис». Так що це все вигадки, небелиці.
Друге. Головний телеканал РФ стверджує, що в якихось там документах, котрі знайшлися в речах кремлівських убивць вказано вулицю видачі документу – Красноармейская. Така, мовляв, є головною у столиці України.
Які ж ви безтолкові рядові пропагандистського обозу Путлєра. В Києві уже років із двадцять, а то й більше немає подібної вулиці. На її місці давно існує вулиця Велика Васильківська. У нас уже виросло не одне покоління людей, котрі навіть не знають, що таке "Красноармеєц", та ще й в рашівській транскрипції. Так, що пішли ви дуже і дуже далеко, жителі Мордора.
А щоб звірити все з тим, що було сказано і моїми аргументами, можете поглянути, послухати маячню сивої кобили із Москви ось тут - https://www.youtube.com/watch?v=7eqvBF35J28 (До речі, починається ця муйня після 2.30 хвилин).


Олександр Горобець, письменник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.

Сигнал з Америки через пів століття

понеділок, 15 квітень 2024, 17:03

Сокровенне. Я давно-давно, ледве не все доросле, свідоме своє життя чекав цього дня. Бо не буває ж таке: зналися люди, симпатизували одне одному, розвело їх життя — і назавжди. Якщо ми, слава Богу, і живі, і здорові! Сучасне, як я вважаю фото пані Тама...