Громовідвід по імені Мустафа

На злобу дня

Вельми мудра влада хоче новошерсту опозицію, яка привела під Верховну Раду тисячі обездолених життям по-новому громадян, розвести по-чечетовськи, - випустити пар, влаштувавши зустріч у режимі тет-а-тет П. Порошенка з самим лише народним депутатом М. Наємом. По-сімейному, пошепотітись...

Хто це такий, чиї представлятиме інтереси той Найєм, мені, приміром, геть не відомо. Знаю лише, що цей чоловічок брав активну участь у, так званому, "реформуванні української поліції". І часто публічно козиряв успіхами на тому фронті. Наслідки цих "революційних перебудов" добре відомі у багатьох містах і селах, насамперед рубцями та кривавими ранами на спинах і ребрах, позаяк, скажений дух беркутні витає над гніздищем пана А. Авакова й далі і навіть єдиний колишній демократ у тій конюшні поділився на дві личини – на Зоряна і на Шкіряка.

Що ж стосується вождів на ім’я Мустафа (так, до речі, величають пана Наєма), то Україна цими днями вже отримала смачного «облизня» від Мустафи Джамільова, котрий у вирішальний момент під надуманим приводом (як пишуть ЗМІ, десь заховався) не проголосував у ПАРЕ на підтримку нового, прогресивного закону України «Про освіту», залишився серед мадярів та румунів і всіх решти рашистів, котрі вимагають, аби наша держава за свої кошти, на своїх територіях готувала їм фахівців, молодих спеціалістів. Зовсім не вимагаючи від представників національних меншин знання української мови. Дикунство у центрі Хевропи.

Відтоді я остаточно не довіряю людям на благочестиве ім’я Мустафа. Даруйте, за публічну відвертість, панове...

Як ви думаєте, а якою ж то мовою будуть шепотітися поміж собою пани П. Порошенко з М. Наємом, якщо таки зустрінуться у цьому форматі випускання народного гніву? Швидше за все московітською, бо вона їм, відомо, найближча до серця, рідніша. Питання до всіх, хто читає ці рядки: ви вірите в те, що справи українців можна вирішити на «язике»? Чи не мало вам, товариство, чотирьохсотлітніх втрат України, коли її долю вирішували не українці?

***
Тут хтось закинув мені світлину, як доповнення до тексту, написаному вище. А що, вона якраз у тему, коли це, звичайно, не банальний фотошоп. Яскравий доказ до того, що для П. Порошенка є нардеп його рідної фракції БПП пан М. Найєм, чи хто, власне. Чудова ілюстрація!

Опублікував: Олександр Горобець
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Сигнал з Америки через пів століття

понеділок, 15 квітень 2024, 17:03

Сокровенне. Я давно-давно, ледве не все доросле, свідоме своє життя чекав цього дня. Бо не буває ж таке: зналися люди, симпатизували одне одному, розвело їх життя — і назавжди. Якщо ми, слава Богу, і живі, і здорові! Сучасне, як я вважаю фото пані Тама...

Кінець жлобству за державний кошт

вівторок, 9 квітень 2024, 7:45

Відверто. Ось і все, можна впевнено вважати 30 березня 2024 року в Україні завершилася ера газетно-паперового буму. Коли газетою, її публікацією, можна було, як недвозначно казали, вбити і людину, і муху. Саме цієї березневої суботи завершився випуск ...